Servicii - DRG Electrica
Instalări sisteme acces control și pontaj

Sistemele de control acces sunt bazate pe cartele de identitate și aplicații software. Un astfel de sistem permite înregistrarea tuturor intrarilor și ieșirilor personalului și din perimetrele controlate. Pentru aceasta fiecare salariat sau vizitator primește o cartelă de identitate.

Într-un sistem de control access, cartela este folosită pentru identificarea la punctele de control, prin introducerea sau apropierea ei de un cititor (tranzacție). În urmă acestei tranzacții, solicitantul primește sau nu dreptul la acces.

De asemenea, tranzacțiile sunt memorate în vederea unor prelucrări ulterioare. Pe baza lor se întocmesc rapoarte vizualizate pe monitor sau tipărite la imprimantă și se pot construi bazele de date care servesc la efectuarea pontajului.

Sistemul facilitează un control total asupra personalului și eventual al clienților sau vizitatorilor. Ca elemente de control al accesului se pot folosi: yale electromagnetice, turnicheti, uși glisante, uși batante, servicii de printare, etc.

error: Conținutul este protejat !!