Servicii - DRG Electrica
Instalare sisteme detecție și alertare în caz de incendii

Precauția este extrem de importantă când există pericolul producerii unui incendiu. Este esențială detecția timpurie și cu acuratețe pentru evitarea unor posibile distrugeri din punct de vedere material, a unor accidente sau pierderi de vieți omenești.

O metodă la îndemână pentru limitarea pagubelor materiale și umane este instalarea unui sistem de detecție și avertizare a începutului de incendiu.

Coroborat cu un sistem de prevenire conform reglementărilor în vigoare și un sistem de stingere adecvat, riscul procedurii unui incendiu poate fi minimizat suficient astfel încât să vă confere un sentiment de liniște și siguranță.

Utilizarea sistemelor și tehnologiilor actuale este benefică pentru impiedicarea unui pericol. În funcție de locul în care sunt amplasate există: detecție punctuală, detecție prin aspirație, detecție prin cablu senzitiv, detecție IR, detecție video.

Pentru locuințe particulare este suficientă conectarea detectorilor de fum la centrala de alarmă folosită în mod special împotriva efractiei. Pentru clădiri de birouri, spații comerciale mari, depozite, bănci, clădiri agglomerate, etc. este utilă folosirea de sisteme dedicate pentru detecția și semnalizarea începutului de incendiu.

error: Conținutul este protejat !!